Onze diensten


U vraagt en wij geven een oplossing.

Naast de genoemde dienstverlening, levert 4cm alle denkbare diensten op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Door onze ervaring en expertise zijn wij een goede partner voor onze opdrachtgevers. 4cm bied eveneens de volgende specialisaties:

INTERIM MANAGEMENT

Heeft uw organisatie te maken met (tijdelijke) onderbezetting of heeft u bij piekbelasting extra handen nodig? 4cm levert professionals die op tijdelijke basis voor u aan de slag gaan. Zowel op operationeel als op strategisch niveau.

INKOOPADVIES

U krijgt een advies waar u als organisatie ook wat aan heeft. Een advies wat haalbaar is, met heldere meetpunten en doelstellingen. Dit advies kunt u zelf of met behulp van onze projectmanagers implementeren. Onze professionals fungeren als een stabiel onderdeel van uw organisatie waardoor de toepassing van het advies volledig naar uw tevredenheid verloopt.

INKOOPBELEID EN STRATEGIE

Wanneer een groot deel van de omzet wordt besteed aan inkoop, spreekt het voor zich dat het inkoopbeleid moet staan als een huis. Inkoopstrategie en inkoopbeleid moeten op de juiste manier aan elkaar verbonden zijn. 4cm adviseert bij de (her-)ontwikkeling van dit beleid en de daarbij horende inkoopfuncties. 

Kosteloos

Voor al onze opdrachtgevers zijn de bovengenoemde werkzaamheden kosteloos. Voor niet opdrachtgever hanteren wij een laag uurtarief.