Wie zijn wij?


4cm = synergie

4cm is ontstaan uit een samenwerkingsverband van gerenommeerde (retail) bedrijven, die hun krachten hebben gebundeld op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Samen (synergie) sta je sterker en toch blijft een ieder "eigen baas". De kracht en het succes van ons bedrijf ligt in het bundelen en beheren van deze inkoopvolumes en het managen van de hieraan verbonden contracten. Door de fictieve bundeling van diverse inkoopsegmenten realiseren wij automatisch lagere prijzen en betere condities.

 

Wij organiseren en beheren voor uw organisatie het administratieve deel, van tender tot en met het contractmanagement. Uw organisatie behoudt altijd de touwtjes in handen met betrekking tot het operationele deel.

 

4cm is onafhankelijk en behartigt alleen de belangen van haar opdrachtgevers. Door de transparante werkwijze en eenmalige lage fee-vergoeding uit het bespaarde bedrag, onderscheiden wij ons van onze concullegae. Iedere opdrachtgever, van ZZP'er tot multinational, kan profiteren van de voordelen die dit samenwerkingsverband met zich meebrengt.

Wat doen wij anders?

Wij zijn ons ervan bewust dat er veel meer "inkooporganisaties" of andere vormen van inkoop samenwerkingen bestaan. Waarin wij ons onderscheiden van onze concullegae is de transparante werkwijze, het verdienmodel en de service die verleend wordt. Terwijl onze concullegae werken met voor u verborgen prijsafspraken, aanbreng- en omzet-fee's, bent u bij ons degene die zelf kiest met welke leverancier u in zee wenst te gaan. Wij geven u een goed onderbouwd advies, maar sturen u niet een bepaalde richting in. 4cm maakt alle gegevens transparant en de genoemde extra fee's zijn bij ons geen geheim. STERKER NOG: DEZE KOMEN BOVENOP UW BESPARING! Deze fee's zijn op basis van uw volume en daarom dan ook van uw bedrijf.


U krijgt van ons een vrijblijvend overzicht van minimaal 3 leveranciers en de daarbij horende onderliggende informatie van de ingediende prijsvoorstellen van het betreffende product. U kiest (of niet) aan de hand van de door ons in kaart gebrachte besparingen dus zelf! Daarna regelen wij voor u de overeenkomst en het contractmanagement.

Een bijkomende service is dat uw vereniging tijdens onze samenwerking 24/7 gebruik kan maken van onze expertise. Heeft u een vraag of wenst u bijvoorbeeld vrijblijvend enkele offertes te ontvangen; dit is voor u kosteloos. Werkzaamheden waar onze concullegae minimaal €60,- per uur voor in rekening brengen.
Dit zijn de verschillen tussen een samenwerking met 4cm of met een van onze collega's. Kortom; dit doen wij anders!